Twentse Spirituele Agenda

De school voor holistische natuurbeleving

Een oude wijsheid zegt: Het belangrijkste is niet begrijpen, noch geloven, maar ervaren. Voor de school voor holistische natuurbeleving is 'de weg van het hart' het uitgangspunt, en die is gebaseerd op de geomantie, waarin de verbinding van jou met de aarde, de omgeving, de kosmos en jezelf. Het is de weg om bij jezelf thuis te komen. De activiteiten van De SHN zijn ontwikkeld en worden begeleid door Peter Meijerink en Aletta Veld.

Contactgegevens

053-53 60 959

info@geomantie.nl

Tags

EnergetischIntuïtieMindfulnessNatuurWandelen

Agenda

augustus
17
zaterdag

Ervaringswandeling Tankenberg

De schoonheid van de subtiele werkelijkheid

Programma
zaterdag 17 augustus 2019 (De dag kan uitlopen.)
10:30 - 16:30 uur

De school voor holistische natuurbeleving

Tankenberg te De Lutte (Overijssel)

€ 40,00 

De Tankenberg heeft van oudsher een magische klank. De verbinding met de Germaanse godin Tanfana (Hanneke Tanneke Toverheks), haar bronnen en sprengen en ook de oeroude zwerfkeien die her en der in het gebied neergelegd zijn, zijn dankbare onderwerpen voor geomantisch onderzoek en ervaringen. Je vindt hier veel verschillende energetische fenomenen, zoals natuurwezens, kosmische banen en in- en uitstroompunten. Peter en Aletta hebben er een 'woodhendge' mogen neerzetten op een duidelijk ervaarbare energetische plek.

We vinden het zeer belangrijk dat je op je eigen manier de verschillende plekken beleeft. Door jouw bereidheid je open te stellen kan je jezelf een groot geschenk geven, namelijk luisteren en vertrouwen op jouw ervaringen. Daarmee wordt de tocht ook een reis naar je eigen innerlijk. 

Tijdens de ervaringstocht is er ruimschoots gelegenheid tot het stellen van vragen over wat je ervaart.

EnergetischIntuïtieMindfulnessNatuurWandelenAanmelden verplicht
september
28
zaterdag

Ervaringswandeling De Holterberg

Moeder aarde, de vrouwelijke pool

Programma
zaterdag 28 september 2019 (De dag kan uitlopen)
10:30 - 16:30 uur

De school voor holistische natuurbeleving

Holterberg te Holten (Overijssel)

€ 40,00 

De Holterberg is een gebied waar vele legenden de ronde doen over magische gebeurtenissen die daar ooit hebben plaatsgevonden. Het is daarom niet verwonderlijk dat het gebied rijk is aan verschillende plekken met subtiel energetische kwaliteiten en natuurwezens, die wij kunnen ervaren als we er aandacht aan geven. Speciaal is de verbondenheid met de energie van Moeder aarde, de vrouwelijke pool.

We vinden het zeer belangrijk dat je op je eigen manier de natuur beleeft. Door jouw bereidheid je open te stellen kan je jezelf een groot geschenk geven, namelijk luisteren en vertrouwen op jouw ervaringen. Daarmee wordt de wandeling ook een tocht naar je eigen innerlijk.

Tijdens de wandeling is er ruimschoots gelegenheid tot het stellen van vragen over wat je ervaart.

EnergetischIntuïtieMindfulnessNatuurWandelenAanmelden verplicht