Twentse Spirituele Agenda

De Natuurvrouw

Met De Natuurvrouw bieden wij jou het nuchtere antwoord op de vraag, waar word ik blij van? Waar ligt mijn kracht als vrouw? Wie ben ik en waar sta ik? Hoe leer ik beter in mijn eigen lijf, omgeving en relaties te functioneren? In ieder van ons, ook in jou, is er een oude, intuïtieve, vrouwelijke wijsheid aanwezig.

Doormiddel van laagdrempelige cirkels, workshops, trainingen en jaarfeesten neemt De Natuurvrouw jou mee op een ontdekkingsreis: om jezelf te leren voelen, met al je zintuigen, te leren luisteren naar de non-verbale taal van je lichaam en je relatie met het ritme van de natuur om je heen en in jezelf te herstellen. Heel simpel: samen met ons de natuur in en in je lijf komen.

Contactgegevens

06-42 47 51 25

info@denatuurvrouw.nl

Tags

WorkshopsBewustwordingNatuurSjamanismeSpirituele ontwikkeling

Agenda

december
8
zondag

Jaartraining De Natuurvrouw 2019

Ontdek de spiegel van de natuur in jezelf

Programma (ook op andere datums)
zondag 8 december 2019 (Workshop Aarde)
10:15 - 17:00 uur

De Natuurvrouw

De Beverborg te De Lutte (Overijssel)

€ 747,00  (Early bird prijs als je voor 10 januari betaald)
€ 797,00  (Prijs per persoon betalen voor 1 februari 2019)
€ 810,00  (Prijs als je in 3 termijnen wilt betalen)

We gaan tijdens deze jaartraining d.m.v. body work; creative opdrachten; intuïtief werk; healing work; trancereizen en bijpassende opdrachten, kennis maken met een oerwijsheid. We gebruiken de intuitieve wijsheid uit de natuur als spiegel om jezelf beter te leren kennen.

Aan de hand van het medicijnwiel en de elementen uit de natuur, zullen we beginnen met het opbouwen van een basis en gedurende de volgende cursusdagen verder de verdieping zoeken. De jaartraining werkt toe naar bewustwording en zelfkennis maar ook naar een zelfstandig verder ontwikkelen van jouw pad.

De jaartraining bestaat uit 8 workshopdagen. Per seizoen is er een algemene workshop dag die opgevolgd wordt door een verdiepingsworkshop waarin je dieper op het thema ingaat. Na elke algemene workshopdag krijg je per mail het huiswerk opgestuurd dat bij dat seizoen hoort. Per seizoen krijg je een uur coaching over wat je bent tegen gekomen tijdens het seizoen.

BewustwordingMeditatieNatuurSpirituele ontwikkelingYogaAanmelden verplicht