Twentse Spirituele Agenda

Heldere Klanken

Jan van den Bergh is een Peter Hess klankmasseur en studeerde aan het Peter Hess instituut verder voor klankontspanningscoach, klanktherapeut en gongmaster. Tevens heeft hij een RAJA yoga docentenopleiding gevolgd.

Daarnaast is hij clarity teacher.

Het Clarity Proces is ontwikkeld door Jeru Kabbal en opgebouwd rond vijf stappen. Elke stap wordt bereikt door eenvoudige, zeer krachtige technieken. Deze kan je zelfstandig verder gebruiken, zodat je ontwikkeling thuis kan doorgaan. De stappen zijn geen 'schoolse' opeenvolging. Het is een innerlijke individuele ontwikkeling. Daarbij spelen alle stappen altijd tegelijkertijd een rol in de verschillende lagen van je wezen. Toch is het nodig een stevige basis in een stap te hebben voor je focust op de volgende. Daarom focust een workshop op één of twee stappen en behandelt daarbij alle andere stappen ook.

Ontdekken: Je ontdekt de verborgen mechanismen die bepalen hoe je je leven ervaart. Hiermee open je de deur naar vrijheid.

Ontvouwen: Door bewustwording van deze mechanismen maak je de weg vrij naar positieve verandering. Je ervaart het Nu met onbevooroordeelde ogen en begint te ontwaken.

Vrijheid: Je verlegt je grenzen en laat oude angsten los. Je relaties komen in een ander licht te staan. Je ontdekt je natuurlijke kracht en vrijheid in het Hier en Nu.

Eenheid: Steeds meer bevrijdt je jezelf van de beperkingen van je gedachtewereld. Je ontspant, vertrouwt en opent je op natuurlijke wijze. Je ervaart een diepe eenheid met het leven zelf.

Helderheid: Er ontstaat een levenshouding van openheid en liefde voor wat is. Het goddelijke begint je te doorstromen. Wanneer je uiteindelijk ontwaakt en je realiseert wie of wat je werkelijk bent, is je zoektocht beëindigd.

Contactgegevens

0541-53 60 63

info@heldereklanken.nl

Vestigingen

HELDERE KLANKEN
Let op: alleen op afspraak

Westwal 7
7571BB Oldenzaal (Overijssel)
0541-53 60 63

JAN VAN DEN BERGH

Westwal 7
7571BB Oldenzaal (Overijssel)
0541-53 60 63

Tags

MeditatieQuantum Light Breath

Agenda