Twentse Spirituele Agenda

Praktijk Jason Goldsworthy

Enrich your soul, enrich your life, enrich your mediumship!

errijk je ziel, verrijk je leven, verrijk je mediumschap.  Wat betekent mediumschaps ontwikkeling voor jou? Hoe kan het jouw ziel en jouw leven verrijken? Als je begint met mediumschap in al zijn vormen zoals boodschappen, heling of geinspireerd spreken, dan zul je merken dat je van binnen gaat veranderen. De manier hoe je naar het leven met al zijn uitdagingen kijkt verandert. Je vind je innerlijke licht en je voelt je geliefden dichtbij je!

Contactgegevens

Tags

CursussenPersoonlijk consultenCoachingMediumSpirituele ontwikkeling

Agenda

november
20
woensdag

Mediumship Mentorship Online Programme

Wednesdays or sundays

Programma
woensdag 20 november 2019
19:00 - 22:00 uur

Online evenement zoals webinar (Zie meer informatie)

€ 799,00 

An online Mediumship Mentorship Programme in which I will take you under my wing for a year to teach you, help you and guide you with your mediumship and your own development. We will meet online for 10 three hour sessions to learn about subjects such as the power, confidence, philosophy, psychic versus mediumistic work and muc more. Besides that you will get three private sittings with me for an hour in which you can ask me your questions, I can assess you or give you a reading! There will be lots of practice, excercises and also a closed facebook group in which I will be posting live calls. A full programme to help you reach your full potential as a medium. Please contact me for more information

MediumTrainingAanmelden verplicht
januari
27
maandag

Trancehealing Opleiding jaar 2

Programma
maandag 27 januari 2020
9:00 - 12:00 uur

Praktijk Jason Goldsworthy

Praktijk Jason Goldsworthy te Lage (Duitsland)

€ 375,00  (Voor 10 ochtenden)

Healing vanuit je trancebewustzijn, het doorgeven van de pure energie vanuit de Spirituele Wereld, In dit vervolgjaar op het eerste jaar trance healing gaan we ons contact met de spirituele wereld nog meer verdiepen. We gaan langer en dieper in trance, waar we onze spirituele begeleiders mogen ontmoeten voor inzichten en het doorgeven van pure healing.  We ontmoeten elkaar op 10 maandagochtenden van 9 tot 12 om te leren hoe we meer en meer een puur kanaal van energie kunnen worden om de healende energie door te geven.

Wat gaan we leren van en met elkaar op deze ochtenden:

We gaan dieper en langer in trance, met en zonder begeleiding

We leren de healings energie door ons te laten komen

We ontmoeten onze gidsen en voelen hoe hun meer en meer door ons kunnen werken

Mijn trancegids Dr John zal jullie  begeleiden

In dit jaar zullen we ons op 10 maandagochtenden treffen, van 9 tot 12, in mijn praktijk in Lage, maar om je trancehealing echt te ontdekken zul je ook thuis geregeld in trance moeten gaan zitten om te voelen wat het met je doet en om je trance verder te laten ontwikkelen. De opleiding is geschikt voor iedereen die een jaar trancehealing bij mij of elders gevolgd heeft, Hoe vaker je in trance gaat of in de power gaat, hoe beter je ontwikkelt en hoe meer je uit de opleiding kunt halen.

De ochtenden waarop we samen komen zijn:  27 januari, 24 februari, 23 maart, 4 mei, 25 mei, 15 juni, 21 september, 23 november, 14 december 2020 en 11 januari 2021. De opleiding kost Eur 375,- voor 10 ochtenden. We vragen een aanbetaling van Eur 75 om je inschrijving definitief te maken, betaling in termijnen is mogelijk.

HealingTrainingAanmelden verplicht
februari
7
vrijdag

Mediumschap - Verdiep je connectie!

Jaargang 2 van de mediumschap opleiding

Programma
vrijdag 7 februari 2020
9:00 - 12:00 uur

Praktijk Jason Goldsworthy

Praktijk Jason Goldsworthy te Lage (Duitsland)

€ 595,00  (Vooe 15 ochtenden)

Mediumschap en ontwikkeling, als medium ben je nooit uitgeleerd en als mens ben je ook nooit spiritueel uitgeleerd. Op 15 ochtenden neem ik je mee in de liefde van de spirituele wereld, je gaat ervaren dat de spirituele wereld nog dichtbij  je is en je zult merken dat je meer vertrouwen krijgt in het maken van contacten met de spirituele wereld, maar ook meer vertrouwen in je leven en in je kunde.

I vind dat mediumschap zoveel meer is dan alleen het contact leggen met de spirituele wereld. We gaan ons dus naast het mediumschap ook bezig houden met onze spirituele ontwikkeling! Ook heb ik veel mooie en nieuwe dingen geleerd in Canada van de oorspronkelijke bewoners die ik graag met jullie wil delen. Mijn mediumschapscursus is gestoeld op het Engelse Mediumschap, wat stamt van de Spirituele Kerk in Engeland, hierbij ligt de nadruk op de 7 principles, waar er een van is dat het leven doorgaat na ons overlijden. Een medium levert hier in een contact ook het bewijs voor, het specifiek bewijs geven van ons verder leven na onze dood op aarde is dan ook belangrijk in deze opleiding.

Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere: meditaties met focus op chakras, pijnappelklier etc, ademhalingsoefeningen, levensstijl, verschillende manieren om het in de power zitten te activeren, verdieping in het gebruik van kleuren in je healings en readings, het versterken van je contact met de spirituele wereld waardoor je met meer vertrouwen informatie door kunt geven en nog veel meer...

Het wordt op de vrijdagochtend gepland, van 9 tot 12,  ovb op de volgende data: 7 februari, 6 maart, 20 maart, 10 april, 24 april, 15 mei, 5 juni, 19 juni, 3 juli, 28 augustus, 18 september, 27 november, 18 december 2020, 8 januari, 22 januari 2021.

 Deze opleiding is geschikt voor iedereen die bij mij of elders een beginnersjaar mediumschap heeft gevolgd.

De prijs voor 15 lesochtenden, inclusief koffie, thee, opnames, lesmateriaal etc etc, is Eur 595,- ( in overleg mag je dit natuurlijk in gedeeltes betalen, we vragen wel een aanbetaling van Eur 90,- De groep wordt maximaal 12 mensen. 

Wil je erbij zijn, geef je dan op en ervaar hoe het is om de spirituele wereld dichtbij je te voelen!

Aanmelden verplicht
februari
22
zaterdag

Mediumschap Mentorschap Programma in Lage

Programma
zaterdag 22 februari 2020
10:00 - 16:30 uur

Praktijk Jason Goldsworthy

Praktijk Jason Goldsworthy te Lage (Duitsland)

€ 719,00  (Voor 8 zaterdagen, plus prive sessies)

Mentorschap, voor mij is dat iets speciaals, het is niet alleen maar lesgeven op een dag, maar ook er zijn voor je. Gedurende een jaar ben ik er voor je, om je te helpen je mediumschap te verbeteren, om je te helpen jezelf te ontwikkelen, om je te helpen, als je dat wilt, je praktijk in mediumschap uit te bouwen, kortom ik ben er voor jou! Dat ik er voor jou ben, bedoeld dat ook jij jezelf moet willen ontwikkelen, je gaat de uitdaging aan om jezelf en je mediumschap mooier te maken.

Wat gaan we doen?

Op 8 zaterdagen van 10 uur tot 16:30 gaan we verschillende onderwerpen behandelen zoals: vertrouwen, power, psycic versus mediumistic readings, demonstratie technieken, prive consulten technieken, geÏnspireerd spreken, philosophy van mediumschap, trancemediumschap, en healing door mediumschap. De data zijn: 22 februari 2020, 21 maart, 25 april, 23 mei, 20 juni, 29 augustus, 19 september, en 28 november 2020.

Daarnaast krijg je twee keer een prive consult met mij van een uur lang! Deze worden in de loop van jaar gepland. en kunnen gaan over je ontwikkeling, je mediumschap, een soul reading - wat er voor jou nodig is.

Je wordt lid van een prive facebook groep om samen informatie uit te wisselen.

Je krijgt gedureende het jaar email support van mij. Mocht je vragen hebben over je mediumschap, stuur me een mail en dan help ik je via de mail.

Er wordt de mogelijkheid gecreerd om internationaal te oefenen. Dit is niet verplicht, maar het is wel heel leerzaam en leuk.

Er komt huiswerk in de vorm van oefenen en geinspireerd spreken . Ik verwacht ook van je dat je veel oefent zodat we ook echt sprongen kunnen maken in dit jaar.

Bij opgave krijg je een gepsrek met mij van 30 minuten via zoom, waarin we kennis maken, kijken waar je nu staat en je doelen voor dit jaar gaan bepalen!

Het is een waardevol pakket van Eur 780,- inclusief 19% BTW, dat je nu kunt reserveren voor Eur 719,-. Er is maar beperkt plek, dus aarzel niet. Het is ook mogelijk in termijnen te betalen, neem daarvoor even contact met ons op, er is in dat geval wel een aanbetaling van Eur 95,- nodig.

Aanmelden verplicht