Twentse Spirituele Agenda

Praktijk Centola

Praktijk Centola,  Ludzarda Everts

In mijn praktijk  help ik graag mensen om hun emotionele pijn te transformeren naar innerlijke kracht en zelfvertrouwen. Zodat ze een gelukkiger gezonder en welvarend leven voor zichzelf gaan creeren.

Vanuit mijn passie en liefde voor het leven ondersteun ik iedereen die  onafhankelijke steun nodig heeft om door de lagen van zijn blokkades te geraken.

Zoals de natuur ons beinvloed zo beinvloeden wij ook de natuur.Tijdens de sessies kijken we daarom naar je gehele natuur, je energetische famillielijn en versterken we het altijd aanwezige licht i n jou.  Praktijk centola bied  die begeleiding vanuit een holistische visie dat we heel zijn en allen behoren tot de wonderschone creatie. Dat alle elementen in ons aanwezig zijn in verbondenheid met het geheel.

Waar kunt u praktijk centola vinden:

Cocon zuid  Enschede (maandag dinsdag en donderdag)

Centrum Goud in Eibergen (vrijdag)

Ik kijk er naar uit om samen met jou op pad te gaan, naar de beste versie van jezelf.

Een zonnige groet,

Ludzarda Everts~Praktijk Centola

Kenmerken

Specialiteiten:
Hypnotherapie en regressie, Mindful-leSs coaching, Ontspanning/ massage, acupressuur , Verzorging/ Verpleging, Workshops doorbreek je blokkades en vergroot jouw zelfvertrouwen. PowerUP sessions

Type:
Lichaamsgerichte therapie , klank therapie , therapeutische massage, hypnotherapie, regressie, meditatie ,mindful-less, dans en expressie,shamanic Healing,Pranic Healing

Service:
flexibiliteit ; alles valt te bespreken , stel je vraag en dan overwegen we samen wat de beste oplossing is.

Contactgegevens

06-83 22 11 00

info@centola.nl

Bezoekadres

PRAKTIJK CENTOLA IN COCON ZUID

De Reulver 126
7544RT Enschede (Overijssel)
06-83 22 11 00

Gratis parkeren

Tags

CursussenCoachingHealingsMindfulnessRetraite

Agenda