Twentse Spirituele Agenda

Return2You

Return2You geeft je de mogelijkheid om door middel van de tools van Access Consciousness (energetisch lichaamswerk, trainingen en coaching) weer zelf de controle over je leven krijgen. Blokkades worden weggenomen, waardoor er nieuwe mogelijkheden ontstaan om te leven zoals jij diep van binnen wil.

Contactgegevens

06-51 65 09 66

info@return2you.nl

Tags

Persoonlijk consultenBewustwordingEnergetischTraining

Agenda

juni
29
zaterdag

Access Bars ® training

Voor meer plezier, welzijn en gemak in je leven

Programma (ook op andere datums)
zaterdag 29 juni 2019
9:00 - 17:00 uur

Return2You

De Zwanenhof te Zenderen (Overijssel)

€ 300,00  (Inclusief handboek en uitgebreide lunch)

Access Bars® is een heerlijk ontspannende en verzorgende behandeling waarbij 32 punten op je hoofd zacht worden aangeraakt. Deze punten vertegenwoordigen allerlei levensthema's waarover je ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen hebt opgeslagen. Door de aanraking kunnen de punten zich ontladen en gaat je energie weer stromen. Je kan het vergelijken met het verwijderen van overtollige bestanden op een computer, waarna deze ook weer beter gaat werken. Je creëert rust en ruimte in je hoofd en je lichaam.

Mensen die Bars® behandelingen hebben gehad melden een vermindering van klachten als stress, piekeren, depressie, pijn, slecht slapen, faalangst, hooggevoeligheid, lichamelijke klachten, vermoeidheid, burn-out en migraine. Ook kinderen hebben baat bij een Bars® behandeling. De behandeling is zo zacht dat zelfs baby's kunnen worden behandeld.

BewustwordingEnergetischHooggevoeligheidTrainingWellnessAanmelden verplicht