Twentse Spirituele Agenda

Share Nederland

In alle grote religies bestaat het idee van verdere openbaring door een toekomstig Leraar. Christenen hopen op de terugkeer van de Christus, de boeddhisten zien uit naar de komst van Maitreya Boeddha, de moslims naar de Imam Mahdi etc. Studenten in de esoterische traditie weten dat dit allemaal namen zijn voor één en hetzelfde individu: de Heer Maitreya, de Wereldleraar. Vanaf 1975 verspreidde de Britse esotericus en kunstschilder Benjamin Creme (1922-2016) informatie over de terugkeer van de Wereldleraar Maitreya. In Nederland wordt zijn informatie verspreid door de stichting Share Nederland.

Contactgegevens

020-69 46 262

share.nederland@sharenl.org

Agenda

september
16
maandag

Filmlezing "De mensheid op een keerpunt"

Programma
maandag 16 september 2019
20:00 - 21:30 uur

Share Nederland

Prismare te Enschede (Overijssel)

€ 0,00  (Gratis)

De mensheid op een keerpunt is een filmregistratie van een lezing die de Britse esotericus en kunstschilder Benjamin Creme in 2007 gaf in Parijs.

In deze lezing bespreekt Creme de oorzaken van de huidige chaos in de wereld en vertelt hij over de Meesters van Wijsheid. Dit zijn mensen die verder geëvolueerd zijn dan de gemiddelde mens, en meester zijn geworden over zichzelf. De Meesters hebben een eenvoudige oplossing voor de wereldcrisis: wereldwijd alle voedsel, hulpbronnen, kennis en technologie samen delen is hiertoe de sleutel.

Op die manier zal een geheel nieuw beschaving kunnen ontstaan waarin geen plaats meer is voor honger, oorlog en terrorisme.

De Meesters, onder leiding van Wereldleraar Maitreya, zullen volgens Creme binnenkort naar voren treden en openlijk onder de mensen gaan werken en hun kennis en inzicht met de mensheid delen.

Voorafgaand aan de film is er een korte inleiding en daarna is er gelegenheid tot vragen stellen aan de groepsleden uit Deventer die deze filmlezing organiseren.